Styrk din digitale tilstedeværelse (for turismevirksomheder)

onsdag D. 1. februar 2017, kl. 00:00
torsdag D. 1. februar 2018, kl. 00:00

SET, Østerbro 7, 7800 Skive

Skiveegnens Erhvervs og Turistcenter tilbyder nu en 360° screening (gennemgang) af turismevirksomheders digitale tilstedeværelse. Det specialudviklede værktøj kan være med til at gøre virksomheden mere synlig og dermed tiltrække flere gæster til området.

Med den digitale gennemgang bliver virksomheden gjort opmærksom på, hvor det halter med den digitale indsats og får konkrete forslag til forbedring. SET foretager screeningen af virksomhedens digitale tilstedeværelse, som munder ud i en rapport, der præsenteres på et besøg hos virksomheden. Den digitale gennemgang følges op med konkrete forslag til forbedring.

Hvad bruger SET din digitale gennemgang til?
Hos SET bliver vi bevidst om, hvor vi skal sætte ind med relevante tilbud om workshops, kurser og arrangementer til turismevirksomhederne. Halter det eks. med billederne hos flere virksomheder, vil et billedhånderingskursus være oplagt.

Tilbuddet om en 360° screening er forbeholdt turismevirksomheder i Skive Kommune, der er medlem af SET. Værktøjet er udviklet Seismonaut i forbindelse med et projekt i regi af det tidligere Midtjysk Turisme.

Tilmelding

Tilmeld dig her.

Pris: 500 kr.

SET kontakter dig efterfølgende for at aftale gennemgang af din virksomheds digitale tilstedeværelse.​