Creativity World Forum

onsdag D. 1. november 2017, kl. 00:00
torsdag D. 2. november 2017, kl. 00:00

Creative Resilience: How to use creativity to develop cities on the rise
Aarhus – 1.-2. November 2017

Højdepunktet i 2017 for kreative erhverv bliver Creativity World Forum, som for første gang afholdes på dansk jord i november 2017. Sammen med More Creative Events vil Creativity World Forum være en integreret del af Aarhus 2017’s indsats for at sætte international fokus på dansk kreativitet.

Det årlige Creativity World Forum samler skarpe hjerner, geniale idéer og innovative teknologier for at skabe en bedre fremtid. Konferencen samler det globale Districts of Creativity-netværk og åbner dørene for nogle af verdens mest inspirerende, kreative og innovative mennesker.

I 2017 er temaet Creative Resilience: How to use creativity to develop cities on the rise. Creativity World Forum tager et fuldspektret syn på byen, dens virksomheder og mennesker og fokuserer på at integrere kreative løftestænger i udviklingen af byrum til beboelse, arbejde og fritid.

Creativity World Forum bliver et to-dages bombardement af oplæg, masterclasses, co-creative aktiviteter og events rundt omkring i byen. Som kulturhovedstad er Aarhus fast besluttet på at benytte kreativitet til at fremme bæredygtighed for mennesker og steder.

Kom og være med, hvis du vil arbejde med kreativitet i praksis som virksomhed eller forskningstema, og hvis du ønsker at blive inspireret, udfordret og lære mere om, hvilken værdi kreativitet kan give dig.