Startmøde for iværksættere

torsdag D. 12. oktober 2017, kl. 16:30 - 18:30

Dokk1, Hack Kampmanns plads 2 8000 Aarhus C

Startmøde er for dig, der har planer om at starte egen virksomhed i Aarhus. Mød op og få en uforpligtende og spændende introduktion til det at starte som iværksætter.

Startmødet er struktureret på følgende måde:

Hvad skal man overveje før start?

Dit hoved er sikkert fyldt op med mange forskellige problemer, der skal findes en løsning på. Hvor starter man og hvor slutter man? Vi gennemgår de vigtigste punkter og giver bud på en prioriteret rækkefølge at løse dem.

Regnskab, SKAT og moms

Når man starter som selvstændig iværksætter/freelancer skal man lave regnskab og udføre forskelligt administrativt arbejde. Vi giver dig overblikket over hvad det indebærer – og det er ikke så slemt som det lyder.

De næste skridt

Hvad skal du gøre for at komme videre. Der er meget hjælp at få på hjemmesider, ved arrangementer og ved personlig vejledning. Du får overblik over al den hjælp, der faktisk findes til den danske iværksætter. Under hele mødet kan du spørge oplægsholderen og få svar på spørgsmål.

Mød andre iværksættere

På mødet vil der være 20-40 andre iværksættere, der er i samme situation som dig. Det kan være meget givende at høre om deres udfordringer og ideer, og det er en oplagt mulighed for at udvide dit netværk.