Seminar: How Can We Feed The World Sustainably?

torsdag D. 14. september 2017, kl. 10:30 - 15:00

Clausholm Slot Clausholmvej 308, Voldum 8370 Hadsten

Bliv klædt på til fremtiden, når WWF Verdensnaturfonden, Folkeuniversitetet, Region Midtjylland og Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 inviterer til seminar.

Dagen byder på oplæg og debat fra fødevareeksperter, forskere og branchefolk om de udfordringer, fødevaresektoren står over for. Få ny inspiration og udvid dit netværk, når vi serverer konkrete eksempler og løsninger på, hvordan vi sammen kan påvirke og motivere til et reelt skift mod et mere bæredygtigt forbrug. Vi sætter fødevaredebatten i et globalt perspektiv og tilpasser den til dansk kontekst. Få næring til både krop og sind, når vi byder på en lækker og bæredygtig frokost tilberedt af Spiselaugets kokke.

Program

Kl. 10.00-10.30: Kaffe og registrering

Kl. 10.30-10.45: Velkomst
Bo Øksnebjerg (Generalsekretær, WWF Verdensnaturfonden) og dagens moderator Karen Gahrn (redaktør, Datagraf Communications)

Kl. 10.45-11.50: Keynote speakers
Gobal food systems – planetary boundaries. Johan L. Kuylenstierna (Excecutive Director, Stockholm Environmental Institute)
Transforming the global food systems. Andrea Kohl (Food Policy Manager, WWF Europe)

Kl. 11.50-12.35: FROKOST
Spiselaugets kokke tryller en lækker og fremtidssikret buffet

Kl. 12.35-13.20: Delsessioner
Mindre og bedre kød – nye fødevaretrends og alternativer. Lars-Henrik Lau Heckmann (Faglig leder, Teknologisk Institut) og Anna Richert (Seniorekspert, WWF Sverige)
Fremtidens fødevarefirmaer – leverandør af sundhed og bæredygtig mad? Trine Krebs (Partner, Frugtformidlingen)

Kl. 13.20-13.35: PAUSE m. kaffe og kage

Kl. 13.35-14.20: Delsessioner
Økologi, det store flagskib – hvordan sikrer vi mere bæredygtighed og klimahensyn? Jørgen E. Olesen (Professor i agroøkologi, Aarhus Universitet) og Per Kølster (Formand, Økologisk Landsforening)
Business og bæredygtighed – hvordan bliver det god forretning? Thomas Roland (Ansvarlighedschef, COOP) 

Kl. 14.20-14.50: Paneldebat 
Paneldeltagere: Arla, COOP, Frugtformidlingen, Johan L. Kuylenstierna (Excecutive Director, Stockholm Environmental Institute) og Andrea Kohl (Food Policy Manager, WWF Europe)

Kl. 14.50-15.00: Opsamling: udfordringer, muligheder og hvad nu?

NB! Arrangementet er på dansk med enkelte oplæg på engelsk //
The event is mainly in Danish

 

Tilmelding

Tilmeldingsfrist d. 10. juli 2017

Pris: 450 kr. inkl. forplejning

Tilmeld dig her