BOOST: Få en velsmurt administrations-maskine

onsdag D. 15. november 2017, kl. 12:00 - 15:00

Byrådssalen, Det Gamle Rådhus Torvet 2A, Silkeborg

Ifølge Finans.dk er manglende viden eller interesse for regnskab og jura en af de primære grunde til, at danske iværksættere ikke vokser sig hurtige i en fart.

Ifølge Martin Brinch Therkelsen, rådgiver ved Deloitte, skyldes det bl.a. at mange overser, hvordan regnskabet kan bruges proaktivt: “Hvis man har godt styr på sine processer i dag, så kender man løbende sit resultat og sin performance. Regnskabet har derfor ofte større nyhedsværdi for eksterne interessenter fremfor interne”.

Martin Brinch Therkelsen og Flemming Jespersen fra Prolex Advokaterne vil fortælle om, hvordan du med simple greb kan få styr på regnskab og jura – og endda bruge det til at booste din performance. Lær om:

  • Regnskab som styringsværktøj til måling af performance og benchmarking overfor konkurrenter
  • Regnskabets nyhedsværdi i dialog med investorer
  • Iværksætterens basis-guide til jura

Mere om oplægsholderne:

  • Flemming Jespersen er advokat hos PRO|LEX Advokaterne. Han har specialiseret sig i selskabsret, gældssanering, lejeret, ejendomsoverdragelser og ansættelsesret.
  • Martin Brinch Therkelsen er statsautoriseret revisor og rådgiver for ejerdrevne virksomheder ved Deloitte.

erhvervSilkeborg BOOST er henvendt til iværksættere og mindre virksomheder. Modulerne kan også bruges som brush-up til interesserede, der allerede er i gang, eller har skiftet arbejdsområde.

På de enkelte BOOST-moduler vil du blive undervist af eksperter, som vil give dig en basisforståelse af emnerne og hjælpe dig videre på vej. Vi starter med en sandwich og en kop kaffe.

Tilmelding

Tilmeld dig her

Deltagelse er gratis,
men tilmelding er nødvendig.

Der opkræves et no-show-fee på 250 kr. ved udeblivelse uden afbud senest to dage forinden afholdelse.