Kick-off: Bliv bedst på nettet

onsdag D. 20. september 2017, kl. 16:00 - 20:00

Frankrigsvej 11, Hammel, 8450 Danmark

Mød de skarpe folk fra Google når Succes Online kampagnen rammer Favrskov i september og oktober 2017. Favrskov Erhvervsråd har sammen med Sparekassen Kronjylland inviteret Google-initiativet Succes Online til Favrskov for at afholde de to begivenheder:

  • ”Kick-off: Bliv bedst på nettet” - 20. september
  • ”Værkstedet: fra tjekliste til handlingsplan” 11. oktober

Det er første gang, Succes Online ligger vejen forbi Favrskov. Så er du iværksætter eller virksomhed der bokser med hjemmeside, adwords, SEO optimering og meget mere, så er chancen der nu for at få tips og tricks fra de allerbedste – og prøve det hele af på din egen virksomhed. Der er plads til maksimalt 50 deltagere pr. event. Det er en klar fordel at deltage på kick-off, før man deltager på ”værkstedet”.

Program
Vores eksperter gennemgår de afgørende forudsætninger for at blive blandt de bedste på nettet. Du arbejder med din egen personlige tjekliste, der har til formål at kortlægge dit udgangspunkt. På kick-off arbejder du med:

  • Hæk 1: Hjemmesidens teknik
  • Hæk 2: Hjemmesidens indhold
  • Hæk 3: Sporing og data
  • Hæk 4: Synlighed på nettet
  • Hæk 5: Optimering og fastholdelse

Til hver hæk er der nogle spørgsmål, som du besvarer på din personlige tjekliste. Hvert spørgsmål hjælper dig til at identificere din forretnings næste digitale indsats.

Efter Kick-off omsætter du din tjekliste til en handlingsplan på Værkstedet.

Forud for Værkstedet stilles der særlig udviklede læringsmaterialer, værktøjer og videotræning til rådighed. De emner, som bliver gennemgået på Kick-off, bliver nøje beskrevet og linket til i et gratis opslagsværk, som bliver sendt til dig efter din deltagelse på Kick-off.

Tilmelding

Tilmeld dig her