How Can We Feed the World?

fredag D. 22. september 2017, kl. 00:00 - 00:00

Godsbanen, Aarhus

Aarhus 2017 Festival Event
Præsenteret af Folkeuniversitetet i Aarhus og Hearts & Minds Festival og More Creative

I fremtiden er de fødevarekilder, vi er afhængige af for at kunne overleve, ikke tilstrækkelige til at brødføde verdens befolkning. Den nyeste viden og forskning gør det dog muligt for os at gentænke og udfordre de måder, vi producerer og forbruger på. Folkeuniversitetet i Aarhus og Hearts & Minds Festival vil fokusere på det mest presserende spørgsmål for vores fremtid: ‘Hvordan kan vi brødføde verden? Hvordan kan vi bedst udnytte jordens fødevareressourcer? Hvordan kan vi omsætte ord til handling, der batter?

Ved denne særlige event omdannes Godsbanen til et laboratorium, hvor entusiastiske forskere præsenterer livlige diskussioner, mens vi serverer en blanding af musik, teater og innovative måltider, designet til at give stof til eftertanke. Kom og vær med, og lær noget om fremtidens mad, når vi træder ind i et rum af idéer, hvor alle sanser kommer i spil. Programmet
omfatter også et oplæg af den verdensberømte antropolog Richard Jenkins. Han gør os klogere på, hvordan omverdenen ser på den danske tilgang til traditioner og mad.