Business to Match

onsdag D. 27. september 2017, kl. 07:30
onsdag D. 8. november 2017, kl. 10:30

Aarhus Teater v/ Allan Ågaard, Teatergaden, 8000 Aarhus C

Business to Match er et netværksforløb for virksomheder med et CVR-nummer under tre år.
Formålet er at unge virksomheder får styrket deres forretningsgrundlag ved at arbejde strategisk med netværk. Deltagerne vil blive udfordret, inspireret samt få mulighed for at netværke og evt. lave forretning i etablerede erhvervsnetværk.

Efter de fire netværksmøder kan deltagerne gratis koble sig på et af de allerede eksisterende erhvervsnetværk eller iværksættermiljøer. Netværkene repræsenterer over 1000 etablerede virksomheder i Aarhus og omegn.

Program

Onsdag d. 27. september:
Vi sætter fokus på at skabe en forståelse af, hvad netværk er og kan, og ikke mindst hvordan man griber det an, hvis man gerne vil have værdi for den tid, man investerer i netværk?
Inspirationsoplæg ved chefredaktør Jan Skouby: Hvordan bruger Aarhus Stiftstidende netværk (Business View)?

Onsdag d. 4. oktober:
Vi sætter fokus på iværksættermiljøerne. Hvordan arbejder man strategisk med iværksættermiljøerne? Og hvad kan du og din virksomhed få ud af at blive knyttet tættere sammen med dem?
Navitas, Incuba, Venture Village, Culture Workspace og OfficeLab Kristinelund

Onsdag d. 25. oktober:
Vi sætter fokus på andre typer af netværk, og hvordan man kan bruge sit eget og andres netværk, når man går i gang med at starte og udvikle sin virksomhed.
Inspirationsoplæg ved direktør Morten Larsen, Hungry.dk og tidligere direktør ved Adidas Danmark Jeppe Kvas Kvorning, Peakout ApS

Onsdag d. 8. november:
Vi sætter fokus på de mere etablerede netværk og hvordan de arbejder med at skabe værdi for deres medlemmer – og ligeledes hvordan deres medlemmer skaber værdi for dem.
AGF Fodbold, IT Forum, Rotary, Bestyrelseskvinder og Erhvervsforum Aarhus

Der vil efter hvert modul være opgaver til deltagerne, som skal sikre deres virksomheder en større succes, når de har valgt et erhvervs-netværk at deltage i.

Hent produktbladet her.

Tilmelding

Tilmeldingsfrist: 22. september 2017

Tilmeld dig ved at klikke her. 

Du kan tilmelde dig, hvis dit CVR-nummer er under 3 år og registreret i region Midtjylland.

Deltager betaler et gebyr (max. 800 kr. + moms)., som refunderes delvist af Væksthus Midtjylland efter forløbets afslutning. Den endelige pris afhænger af deltagerantal. Ved 80 deltagere bliver det 375kr. ex. moms + forplejning.

Har du spørgsmål, kan du kontakte: 
Væksthus Midtjylland
Troels Gade
M: 40 50 71 20
E: Tpg@vhmidtjylland.dk