Digitaliserings-løft

tirsdag D. 31. oktober 2017, kl. 09:00
torsdag D. 11. januar 2018, kl. 16:00

Green Tech Center, Lysholt Allé 6, 7100 Vejle

Optimer din virksomhed og få input til nye forretningsmodeller med digitale teknologier.


Aktivér dit digitale vækstpotentiale

De fleste virksomhedsledere ved det. Digitaliseringen foregår lige nu i højt tempo og på tværs af brancher. Men det kan være vanskeligt at danne sig et overblik over hvilke digitale muligheder der er, hvilke der er relevante for ens virksomhed og hvordan man prioriterer dem.

Workshopforløbet Digitaliseringsløft er en oplagt mulighed for at få besvaret disse spørgsmål og aktiveret din virksomheds digitale vækstpotentiale.

Under forløbet får du en grundlæggende forståelse for den teknologiske udvikling, de digitale megatrends og de muligheder det giver. Efter endt forløb vil du kunne prioritere relevante digitaliseringsinitiativer og være i stand til at indarbejde initiativerne i din virksomheds forretningsmodel og strategigrundlag.

5 gode grunde til din deltagelse i Digitaliseringsløft:

Du får:

  • Digital strategi og handlingsplan for din virksomhed
  • Forståelse for de digitale megatrends og deres muligheder
  • Prioritering af relevante digitaliseringsinitiativer
  • Individuel sparring
  • Erfaringsudveksling med andre virksomhedsledere

Invester 3 dage i efteråret

Forløbet tager udgangspunkt i 3 x 1 dags workshops og individuelle opfølgningsmøder. Hver workshop-dag består af en inspirationsdel om formiddagen, hvor digitale eksperter klæder dig på indenfor digitalisering.

Om eftermiddagen arbejder du med dagens temaer relateret til din egen virksomhed. Først i gruppearbejde, hvor du kan sparre og erfaringsudveksle med andre virksomhedsejere. Derefter selvstændigt i forhold til din egen digitale situation (SWOT) og handlingsplan. Hver dag sluttes af med et overblik over digitale quickwins i forhold til dagens temaer.

Vækstkonsulenter fra Væksthusene er til stede under hele forløbet, mens afviklingen af workshopforløbet faciliteres af Provize.

På de individuelle opfølgningsmøder vil en vækstkonsulent fra Væksthusene være i dialog med dig og følge op på dine digitale indsatsområder fra forløbet.

Se det spændende program her

Tilmelding og betaling

Pris:
8.500 kr. (ex moms) pr. deltager for hele forløbet
14.450 kr. (ex moms) v. 2 deltagere fra samme virksomhed
20.400 kr. (ex moms) v. 3 deltagere fra samme virksomhed

Der plads til max 25 deltagere pr hold.

Tilmeld dig her